Tuesday, September 6, 2011

Tutorial Software Remote PC Access dengan PRORAT v1.9

Instructions :
1. Download PRORAT 1.9 software kanggo remote pc access.
Password: fariedrj.blogspot.com

2. Unzip file sing jenenge Prorat.exe. Lako'ne file ning PC mu.

3. Wujud tampilan softwere kaya ngene :

4. Saiki, nggawe server nggo ngirim ning PC remote gen iso dienggo ngakses PC korban (remote computer). Pejet /klik tombol Create ->Create Prorat server.

5. Contoh wujude kaya ngene iki yo, kang:

6. Lanjut ng no-ip.com trus daftar account (tulodho:paijo).

7. Saiki, ng Pro connective notification, isi alamat IP (DNS) address, link sing disediani songko no-ip mau & jarke wae field liyane tetep unchecked.

8. Pas ngagem Pro connective notification, sampeyan ugo saget gunake alamat email kanggo confirm instalasi server.

9. Sampeyan ugo saget mbendeng server karo specific file kanggo nyegah korban (victim) ngonangi /mirsani 'petaklik' sampeyan sing nginstal server ng PC ne deweke.

10. Kanggo ngganti
icon server default, klik "Server icon" ng option panel sisih kiwo trus pilih/select icon sing cocok karo file sing dinggo mbendeng mau( binded file).

11. Saiki, yen wis rampung, pejet/klik "Create server" lan kowe you bakal iso nggawe server ng Prorat directory. Server sing lg digawe iki kanggo nge-remote  PC tujuan
/korban.

12. Bab nggawe server ng PC korban (PC remote) wis rampung, saiki wedang rondene keno diombe, kang.

0 komentar:

Post a Comment

Please leave your constructive comments and use polite manner

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More